Saramură de pui ca odinioară. Îți dezvăluim rețeta simplă care va transforma fiecare cină într-un adevărat festin pentru papilele gustative

Moderator
1 Min Citire
Sursa foto: PROFILUX IMAGES

Ingrediente pentru Saramură de Pui

Rețeta de saramură de pui necesită următoarele ingrediente:

  • 3 pulpe de pui
  • 2 ardei copți
  • Usturoi
  • Condimente pentru carnea de pui
  • Cub concentrat de pui
  • Verdețuri proaspete

Mod de Preparare

Pulpele de pui se taie în jumătate, se ung cu ulei și se presară cu condimente. Acestea se pot frige în tigaia grill sau pe grătarul cu cărbuni pentru un gust mai autentic.

În timpul preparării pulpelor, se prepară saramura: se pune apă la fiert, se adaugă usturoi tăiat, ardeii copți rupeți în fâșii, concentratul de pui și verdețurile. Se lasă să fiarbă câteva clocote.

După ce saramura este gata, se adaugă pulpele fripte, se dă totul într-un clocot și se dă deoparte.

[ad_slot id="2"]

Preparatul se servește cald, alături de mămăligă și mujdei.

Concluzie

Rețeta de saramură de pui transformă o cină obișnuită într-o sărbătoare a gusturilor, evocând tradiții culinare valoroase.

Distribuie acest articol
Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *